Imlek
00 / 00
|

Društvena odgovornost

IMLEK kao društveno odgovorna kompanija

Pored brojnih inovacija i ulaganja na polju istraživanja, proizvodnje i tehnologije, Imlek vodi računa o boljem i kvalitetnijem savremenom životu stanovnika Srbije, želeći da i tu dâ svoj doprinos. Pored tržišne orijentisanosti značajno se bavi pitanjima društva i poboljšanjem kolektivne svesti i ulaže u društveno korisne akcije, uglavnom se opredeljujući za aktivnosti koje će najmlađima obezbediti sigurno okruženje i zdravije odrastanje. Imlekove brendove potrošači prepoznaju kao kvalitetne, zdrave i ukusne, zbog čega ta kompanija, putem društveno odgovornih projekata iskazuje i deo zahvalnosti za poverenje koje joj se ukazuje godinama.

Kako bi najmlađima omogućila da uz igru prožive najlepše doba svog života − zdravo i srećno detinjstvo, kompanija Imlek je u okviru velike društveno odgovorne kampanje „Moja Kravica − Rasti srećno”, poklonila dečija igrališta Nišu, Kruševcu i Novom Sadu. Izgradnjom tih igrališta Imlek se potrudio da najmlađim stanovnicima obezbedi što lepše okruženje za igru. „Moja Kravica” igrališta opremljena su tako da odgovore na različite potrebe mališana svih uzrasta, koji će na tom mestu provesti nezaboravne trenutke tokom odrastanja. Kompanija Imlek nastaviće ovu veliku društveno odgovornu akciju izgradnjom brojnih dečijih igrališta i u drugim gradovima Srbije tokom 2018. godine.

U skladu s vrednostima koje neguje, Imlek tradicionalno obeležava 1. jun, Svetski dan mleka. Taj dan je 2016. godine proslavljen u okviru Moja Kravica karavana pod nazivom „Put mleka” brojnim aktivacijama edukativnog karaktera i donacijama mleka i mlečnih proizvoda u velikom broju gradova širom zemlje. Tokom manifestacije najviše su uživali mališani, zbog kojih je izgrađena specijalna postavka farme sa edukativno-zabavnim programom i igricama, poput muže krava, igre memorije, lavirinta od sena i kartoline za slikanje, čiji je cilj bio da se deca upoznaju sa životom na farmi i procesom dobijanja mleka. Deca su na taj način mogla da nauče kako Moja Kravica mleko putuje od farme do njihovih domova. Godine 2017, povodom Svetskog dana mleka, Imlek je mlečnim paketićima obradovao veliki broj mališana iz ustanova za bolesnu i nezbrinutu decu u gradovima širom Srbije, među kojima su Beograd, Novi Sad, Niš, Kragujevac, Vranje i drugi. Još jedan u nizu praznika značajnih za porodicu i porodične vrednosti jeste i Dan majki, koji je kompanija Imlek obeležila 2016. godine na Cvetnom trgu, u Beogradu. Tokom ove manifestacije mališani su u mnogobrojnim radionicama pripremali unikatne poklone za svoje mame, kako bi im na taj način iskazali ljubav i zahvalnost za sve što su im pružile.

U želji da podseti roditelje i decu na porodične vrednosti i značaj zajedničkih trenutaka provedenih u krugu porodice, Imlek organizuje sada već tradicionalnu manifestaciju „Moja Kravica Dan porodice”, koja okuplja veliki broj dece i roditelja. Uživajući u raznovrsnom i kreativnom programu, posetioci te manifestacije svake godine potvrđuju da je vreme provedeno u krugu porodice najvažnije, kao i da porodica predstavlja zajednicu u kojoj gradimo svoju ličnost i učimo se pravim vrednostima.

Dosledan svojoj tradiciji da inicira i pomaže različite humanitarne aktivnosti koje će najmlađima obezbediti bolje i zdravije odrastanje, Imlek redovno upućuje donacije različitim centrima i ustanovama za bolesnu i nezbrinutu decu, poput Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj, Dečijeg sela u Sremskoj Kamenici i brojnim drugim ustanovama tog tipa.

Kompanija Imlek još od 1957. godine sarađuje i sa Unicefom, svetskom humanitarnom organizacijom, putem brojnih uspešno realizovanih projekata i društveno korisnih akcija, kao što su „Škola bez nasilja”, priručnici za roditeljstvo „Pametne knjige za mame i tate” i mnoge druge.

Nazad
|
01 / 02

Moja Kravica Junior 250ml

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ex saepe odio animi, dolores impedit architecto fuga quam ut, accusamus totam illo doloremque ipsum, deleniti veritatis numquam corporis commodi repellat quasi.

Moja Kravica Junior 250ml

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ex saepe odio animi, dolores impedit architecto fuga quam ut, accusamus totam illo doloremque ipsum, deleniti veritatis numquam corporis commodi repellat quasi.

Informacije o proizvodu
Proizvod i opis
Pakovanje/SKU
mlečna mast
Rok trajanja i uslovi čuvanja
Transportno pakovanje
Proteini
Ugljeni hidrati
Energetska vrednost
Balans+ jogurt
TTOSO 1kg
1g
25 dana
12 komada
3,2g
5,2g
192kJ/46kcal