Uživanje nije greh!

Sadržaj

Beograd, 19. februar 2020. godine – Kompanija Imlek organizovala je gastonomsko druženje sa predstavnicima medija u cilju predstavljanja novog Moja Kravica punomasnog jogurta. Prisutni su imali priliku da uživaju u domaćim specijalitetima i novom punomasnom jogurtu sa najvišim procentom mlečne masti, od čak 4 odsto, i najbogatijim ukusom do sada.

Pravi gurmani će već nakon prvog gutljaja postati najveći ljubitelji Moja Kravica punomasnog jogurta, koji se odlično slaže uz raznovrsne delikatese, u šta su se uverili i predstavnici medija koji su oduševljeno komentarisali njegov pun ukus i jedinstvenu strukturu.

„Moja Kravica jogurt je neizostavni deo porodične trpeze, i verujemo da će i novi punomasni jogurt našim potrošačima ponuditi jedinstveno iskustvo i užitak. Ovaj jedinstveni jogurt sa čak 4 odsto mlečne masti predstavlja idealan napitak koji se odlično slaže uz sva jela. Ponosni smo što je portfolio brenda Moja Kravica postao bogatiji za još jednog člana koji će verujemo naći svoj put do srca potrošača.“, istakla je Marija Malović, regionalni menadžer za odnose s javnošću Imleka.

Podelite ovaj tekst:

Upišite ovde

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top

Koristimo kolačiće za upravljanje korisničkim iskustvom, prikazivanje personalizovanog sadržaja i postizanje poslovnih ciljeva kompanije Imlek.