Imlek
00 / 00
|

SREĆNO ODRASTANJE UZ MOJU KRAVICU

Datum objave: 23.11.2016.

U prisustvu velikog broja građana i predstavnika medija, danas je u Kruševcu svečano otvoreno drugo Moja Kravica dečje igralište, u sklopu velike društveno odgovorne kampanje kompanije Imlek – „Moja Kravica Rasti srećno”. Novo igralište u popularnom kruševačkom izletištu Bagdali predstavlja pravu oazu za srećno odrastanje brojnih mališana koji će na tom mestu provesti nezaboravne trenutke.

„Otvaranjem drugog Moja Kravica igrališta za decu, u Kruševcu, nastavljamo sa velikom društveno odgovornom akcijom „Moja Kravica − Rasti srećno”. Izuzetno nam je drago što na ovaj način možemo da obezbedimo deci širom Srbije radosno odrastanje. Akciju ćemo nastaviti izgradnjom brojnih dečjih igrališta i u drugim gradovima tokom 2017. godine. Moja Kravica decenijama je omiljeno mleko među našim potrošačima i ponosni smo što ovom akcijom doprinosimo bezbrižnom odrastanju najmlađih”, izjavio je Slobodan Srećković, direktor marketinga Imlek grupe.

„Hvala kompaniji Imlek na ovom poklonu koji će usrećiti našu decu i još više ulepšati ovaj prostor na Bagdali i ispuniti ga dečjim smehom i igrom. Grad Kruševac čini sve da naša deca imaju odlične uslove kako za svoje školovanje, tako i za igru i zabavu, jer su deca naše najveće bogatstvo. Radujem se što i kompanija Imlek vodi brigu o deci i što im zajednički pomažemo da uz igru prožive najlepše doba svog života − zdravo i srećno detinjstvo”, rekao je Dragi Nestorović, gradonačelnik Kruševca.

Kompanija Imlek dva puta dnevno prikuplja više od 700.000 litara mleka vrhunskog kvaliteta sa više od 4.000 pažljivo odabranih porodičnih farmi u Srbiji.

Uspešni ljudi su nekad bili deca koja su imala bezbrižno i srećno detinjstvo. Preduslov za to bilo je odrastanje na istinskom kvalitetu i tradicionalnim vrednostima. Zbog toga je Moja Kravica zaslužna za uspešne generacije koje su uz nju stasavale, zdravo se razvijale i na taj način naučile da donesu dobre odluke i učine svoj život srećnijim. Bogatog ukusa, sa sačuvanim svim prirodnim i hranljivim sastojcima, Moja Kravica mleko je idealno za zdravu ishranu cele porodice. Najsavremenija tehnologija prerade obezbeđuje vrhunski kvalitet koji su potrošači prepoznali izabravši Moju Kravicu za omiljeni brend u Srbiji.

Moja Kravica je pravi izbor za sve, a posebno najmlađe, jer obezbeđuje zdrav rast i razvoj i ono najvažnije – srećno odrastanje.

Poslednje vesti

00 / 00
|
Nazad
|
01 / 02

Moja Kravica Junior 250ml

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ex saepe odio animi, dolores impedit architecto fuga quam ut, accusamus totam illo doloremque ipsum, deleniti veritatis numquam corporis commodi repellat quasi.

Moja Kravica Junior 250ml

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ex saepe odio animi, dolores impedit architecto fuga quam ut, accusamus totam illo doloremque ipsum, deleniti veritatis numquam corporis commodi repellat quasi.

Informacije o proizvodu
Proizvod i opis
Pakovanje/SKU
mlečna mast
Rok trajanja i uslovi čuvanja
Transportno pakovanje
Proteini
Ugljeni hidrati
Energetska vrednost
Balans+ jogurt
TTOSO 1kg
1g
25 dana
12 komada
3,2g
5,2g
192kJ/46kcal