Imlek
00 / 00
|

Održana najveća proslava u čast farmera - Imlekov Dan rekordera

Datum objave: 16.04.2016.

Farmeri iz svih krajeva Srbije nagrađeni su na tradicionalnoj Imlekovoj proslavi – Danu farmera rekordera. Proslavi su prisustvovali predstavnici najpoznatijih komercijalnih farmi iz cele zemlje, ali i porodice koje se generacijski bave stočarstvom i ostvaruju dugogodišnju saradnju s kompanijom. Pored nagrada, svim farmerima uručena su priznanja i zahvalnice za njihov doprinos u održanju liderske pozicije kompanije Imlek u mlečnoj industriji zemlje i regiona.

Na proslavi su za rekordne količine isporučenog mleka vrhunskog kvaliteta nagrađene velike komercijalne farme: PKB korporacija A.D. za isporučenih 20,40 miliona litara mleka, poslovni sistem Almex iz Pančeva za isporučenih 13,42 miliona litara i PIK Bečej za isporučenih 11,14 miliona litara mleka. U kategoriji porodičnih farmi, priznanja su dobili Vojčena Kornel za isporučenih 1,62 miliona litara mleka, Balaša Mikloš za isporučenih 1,46 miliona litara i Katalin Tot za isporučenih 1,21 milion litara mleka. Na ovogodišnjoj proslavi, farmi Global seed iz Čuruga, najvećoj organskoj farmi u region, uručeno je i specijalno priznanje.

Ilija Šetka, generalni direktor Imleka, u svom obraćanju zahvalio je okupljenim farmerima na uspešnoj saradnji i naglasio da mu je izuzetna čast što se nalazi na čelu kompanije koja je lider mlečne industrije u zemlji i regionu.

„Protekla godina bila je izuzetno teška za mlekarsku industriju, pre svega zbog potresa na evropskom tržištu, viškova mleka, kao i posledičnog pada cena otkupa sirovog mleka. Imlek je stao u zaštitu svojih najbitnijih partnera – farmera, putem otkupa viškova, plaćanja viših cena otkupa sirovog mleka u odnosu na region, kao i preko investicija u opremu i povećanje efikasnosti. Vlada Srbije je takođe mnogo pomogla uvođenjem prelevmana, koji su zaštitili ovu veoma bitnu privrednu granu”, istakao je Šetka.

Poslednje vesti

00 / 00
|
Nazad
|
01 / 02

Moja Kravica Junior 250ml

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ex saepe odio animi, dolores impedit architecto fuga quam ut, accusamus totam illo doloremque ipsum, deleniti veritatis numquam corporis commodi repellat quasi.

Moja Kravica Junior 250ml

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ex saepe odio animi, dolores impedit architecto fuga quam ut, accusamus totam illo doloremque ipsum, deleniti veritatis numquam corporis commodi repellat quasi.

Informacije o proizvodu
Proizvod i opis
Pakovanje/SKU
mlečna mast
Rok trajanja i uslovi čuvanja
Transportno pakovanje
Proteini
Ugljeni hidrati
Energetska vrednost
Balans+ jogurt
TTOSO 1kg
1g
25 dana
12 komada
3,2g
5,2g
192kJ/46kcal