Imlek
00 / 00
|

Kompanija Imlek uložila oko 700.000 evra za nabavku novih cisterni za prevoz sirovog mleka

Datum objave: 07.06.2016.

Kompanija Imlek nastavlja sa ulaganjima u obnovu i modernizaciju vozila namenjenih sakupljanju i prevozu sirovog mleka i u te svrhe uložila je oko 700.000 evra. Vredna nabavka obuhvatila je kupovinu četiri Volvo FM 62R najsavremenija kamiona autocisterne, kao i tri prikolice visokopozicioniranog poljskog proizvođača Romex. Napredne karakteristike i pouzdani bezbednosni sistemi novih vozila omogućiće efikasno sakupljanje i siguran prevoz sirovog mleka od kog se prave Imlekovi proizvodi vrhunskog kvaliteta.

Pored toga što sva vozila zadovoljavaju stroge higijenske standarde, opremljena su i najmodernijim kompjuterskim sistemom za preuzimanje i merenje, kao i laboratorijom koja vrši uzorkovanje mleka svakog pojedinačnog dobavljača. U cilju što boljeg kontrolisanja celokupnog procesa transporta, jedno od kupljenih vozila poseduje GPRS sistem direktnog prenosa podataka, koji omogućava praćenje rada i perfomansi sistema u realnom vremenu. Zahvaljujući uspešnoj saradnji s kompanijom Volvo, obezbeđeno je redovno i vanredno održavanje, čime se garantuje visoka pouzdanost kupljenih vozila.

Kompanija Imlek, kao regionalni lider mlečne industrije, jedinstvena je po hladnom lancu koji je u potpunosti zatvoren − od mesta prijema sirovog mleka do prijemne rampe − čime se eliminiše svaka mogućnost kontaminacije. U skladu s tim, u poslednje vreme ta kompanija izdvojila je preko tri miliona evra za višestruke investicione aktivnosti kojima se značajno unapređuje celokupan otkupni proces. Nabavkom vozila koja su u skladu sa Euro 6 standardom, osigurana je minimalna emisija ugljen-dioksida, i time se ponovo potvrđuje opredeljenost kompanije za očuvanje životne sredine.

Poslednje vesti

00 / 00
|
Nazad
|
01 / 02

Moja Kravica Junior 250ml

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ex saepe odio animi, dolores impedit architecto fuga quam ut, accusamus totam illo doloremque ipsum, deleniti veritatis numquam corporis commodi repellat quasi.

Moja Kravica Junior 250ml

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ex saepe odio animi, dolores impedit architecto fuga quam ut, accusamus totam illo doloremque ipsum, deleniti veritatis numquam corporis commodi repellat quasi.

Informacije o proizvodu
Proizvod i opis
Pakovanje/SKU
mlečna mast
Rok trajanja i uslovi čuvanja
Transportno pakovanje
Proteini
Ugljeni hidrati
Energetska vrednost
Balans+ jogurt
TTOSO 1kg
1g
25 dana
12 komada
3,2g
5,2g
192kJ/46kcal