IMUNIZACIJA ZAPOSLENIH PRIORITET ZA USPEŠNO POSLOVANJE

Sadržaj

Beograd, 1. jun 2021. godine – Predsednik Privredne komore Srbije, Marko Čadež, danas je posetio najveći proizvodni pogon kompanije Imlek, u Padinskoj Skeli, kako bi podstakao vakcinaciju zaposlenih koja se u toj kompaniji sprovodi još od početka imunizacije u našoj zemlji. Prilikom obilaska lokacije predsednik PKS uverio se u poštovanje svih mera u cilju očuvanja zdravlja zaposlenih, dok je u razgovoru sa generalnim direktorom Imleka, Bojanom Radunom, potvrđeno da je odziv zaposlenih u toj kompaniji za vakcinaciju izuzetno visok i da se sama imunizacija privodi kraju. Prilikom posete, u upravnoj zgradi Imleka u Padinskoj Skeli, postavljen je i vakcinalni punkt Instituta za javno zdravlje „ Dr Milan Jovanović Batut“ u kojem su svi zaposleni koji još uvek nisu primili vakcinu mogli da izvrše vakcinaciju.

 

„Prioritet naše kompanije od proglašenja pandemije Korona virusa, pre nešto više od godinu dana, bila je bezbednost i očuvanje zdravlja naših zaposlenih. Podsticaj na imunizaciju i vakcinaciju zaposlenih jedna je u nizu preventivnih mera koje smo sproveli u svim našim proizvodnim pogonima i na svim nivoima. Zdravlje i bezbednost na radu zaposlenih ključni su za stabilno snabdevanje tržišta našim proizvodima i neometano poslovanje. Ovom prilikom pohvalio bih i veliko zalaganje predstavnika Privredne komore Srbije zahvaljujući kojima smo već na početku procesa imunizacije bili u mogućnosti da obezbedimo našim zaposlenima, ne samo u Srbiji već i u zemljama regiona u kojima imamo proizvodne pogone, mogućnost da se vakcinišu i na taj način sačuvaju svoje zdravlje i pokažu odgovornost prema zajednici“, istakao je Bojan Radun, generalni direktor kompanije Imlek.

 

„Iskoristio bih priliku da pohvalim kompaniju Imlek, koja je od početka insistirala da zaposleni budu zaštićeni. Zahvalio bih i zaposlenima koji su bili spremni da se vakcinišu, svesni šta to znači za očuvanje poslovanja firmi. Od esencijalne je važnosti da nastavimo sa normalnim životom i budemo jači, a Imlek je upravo jedna od kompanija koja je u najtežim vremenima modernizovala proizvodne procese i narasla, ne samo na tržištu Srbije, već i čitavog regiona“, istakao je Marko Čadež, predsednik Privredne komore Srbije.

Podelite ovaj tekst:

Upišite ovde

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top

Koristimo kolačiće za upravljanje korisničkim iskustvom, prikazivanje personalizovanog sadržaja i postizanje poslovnih ciljeva kompanije Imlek.