00 / 00
|

Imlekova donacija Prihvatilištu za decu u Beogradu

Datum objave: 08.10.2020.

Beograd, 8. oktobar 2020. godine – Uz podršku Grada Beograda i Sekretarijata za socijalnu zaštitu, kompanija Imlek je povodom Dečije nedelje zdravlja donirala Prihvatilištu za decu u Beogradu mlečne proizvode, kao i opremu za prevenciju pandemije.

 

Imajući u vidu još uvek aktuelnu pandemiju korona virusa, Imlek je odlučio da štićenike Prihvatilišta za decu u Beogradu obraduje paketićima Moja Kravica čokoladnog mleka i Moja Kravica milkšejka, kao i da im obezbedi dezinfekciona sredstva, bezkontaktne toplomere i Moja Kravica zaštitne maske. Strateško opredeljenje Imleka jeste društveno odgovorno poslovanje, koje se ogleda u kontinuiranim donacijama poput ove, koje već dugi niz godina predstavljaju tradiciju kompanije, a u fokusu su različite aktivnosti koje imaju za cilj da najmlađima obezbede lepše i zdravije odrastanje.

 

„Zahvaljujem se  Kompaniji  Imlek  na upućenoj donaciji . Ovim humanim gestom su obradovali naše korisnike povodom dečije nedelje i još jednom potvrdili svoje mesto među društveno odgovornim preduzećima koja ne zaboravljaju i ne zanemaruju one kojima je pomoć najpotrebnija. Grad Beograd vodi odgovornu socijalnu politiku, te stoga nastojimo da svakodnevno obradujemo na neki način sve korisnike prava i usluga ustanova socijalne zaštite, a ovo je jedan od njih. Ovom prilikom bih pozvala i ostale društveno odgovorne kompanije da pokažu humanost na delu i slede primer Kompanije Imlek i svojim donacijama utiču na unapređenje kvaliteta života socijalno ugroženih stanovnika“, rekla je Nataša Stanisavljević.

 

„Veliko nam je zadovoljstvo što smo imali priliku da, u saradnji sa Sekretarijatom za socijalnu zaštitu grada Beograda, realizujemo ovu donaciju i obradujemo mališane povodom Dečije nedelje. Ova godina je po mnogo čemu izazovnija u odnosu na sve prethodne, tako da smo želeli da našim najmlađima obezbedimo neophodnu opremu za prevenciju od pandemije, kao i njima omiljene Moja Kravica mlečne proizvode. Ova donacija predstavlja samo još jednu u nizu mnogobrojnih koje smo do sada realizovali i koje imamo u planu za naredni period“, izjavila je Marija Malović, regionalni menadžer komunikacija i korporativnih poslova kompanije Imlek.

Poslednje vesti

00 / 00
|
Nazad
|
01 / 02

Moja Kravica Junior 250ml

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ex saepe odio animi, dolores impedit architecto fuga quam ut, accusamus totam illo doloremque ipsum, deleniti veritatis numquam corporis commodi repellat quasi.

Moja Kravica Junior 250ml

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ex saepe odio animi, dolores impedit architecto fuga quam ut, accusamus totam illo doloremque ipsum, deleniti veritatis numquam corporis commodi repellat quasi.

Informacije o proizvodu
Proizvod i opis
Pakovanje/SKU
mlečna mast
Rok trajanja i uslovi čuvanja
Transportno pakovanje
Proteini
Ugljeni hidrati
Energetska vrednost
Balans+ jogurt
TTOSO 1kg
1g
25 dana
12 komada
3,2g
5,2g
192kJ/46kcal