Imlek
00 / 00
|

Imlek obradovao đake prvake

Datum objave: 06.09.2017.

Povodom početka školske godine, Imlek je donirao Moja Kravica sveske i Moja Kravica mlečne paketiće đacima prvacima na području Vojvodine, centralne Srbije i Beograda.

Prvi dan svog školovanja, prvaci iz beogradske škole „Nikola Tesla” u Vinči, proveli su u druženju s predstavnicima kompanije Imlek. Oni su im poželeli srećan polazak u školu, dobre ocene i mnogo lepih uspomena iz školskih klupa, kojih će se sećati čitavog života. Pored Moja Kravica sveski, u koje će upisati prva slova i brojeve, najmlađi osnovci uživali su i u omiljenim mlečnim proizvodima, Moja Kravica čokoladnom mleku i Moja Kravica milkšejku. Imlek je još jednom pokazao da posebnu pažnju posvećuje društveno odgovornim aktivnostima, koje se, pre svega, ogledaju u podršci najmlađima, njihovom pravilnom razvoju i srećnom odrastanju.

„Tradicionalno, i ove godine, povodom početka škole, obradovali smo veliki broj đaka prvaka omiljenim Moja Kravica proizvodima. Ovo je samo jedna u nizu društveno odgovornih akcija koje Imlek već godinama sprovodi u cilju podrške razvoju i edukaciji najmlađih osnovaca. Moja Kravica sveskama i Moja Kravica mlečnim paketićima poželeli smo srećno i uspešno školovanje đacima koji su ove godine prvi put seli u školske klupe, u nadi da će ih iz godine u godinu biti sve više”, izjavila je Marija Malović, regionalni menadžer za odnose s javnošću u Imleku.

„Prvi školski dani su veliki izazov za svako dete. Upravo zbog toga važno je da im u tim danima izmamimo osmeh i učinimo ih radosnima. Zahvaljujemo Imleku na tradicionalnoj akciji u kojoj su i ove godine uživali mnogi prvaci. Time je još jednom pokazao kako se ponaša društveno odgovorna kompanija. Nadam se da će i druge kompanije slediti njihov primer i politiku društvene odgovornosti usmeriti ka deci, školama i obrazovanju”, rekao je Mladen Šarčević, ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

 

Poslednje vesti

00 / 00
|
Nazad
|
01 / 02

Moja Kravica Junior 250ml

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ex saepe odio animi, dolores impedit architecto fuga quam ut, accusamus totam illo doloremque ipsum, deleniti veritatis numquam corporis commodi repellat quasi.

Moja Kravica Junior 250ml

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ex saepe odio animi, dolores impedit architecto fuga quam ut, accusamus totam illo doloremque ipsum, deleniti veritatis numquam corporis commodi repellat quasi.

Informacije o proizvodu
Proizvod i opis
Pakovanje/SKU
mlečna mast
Rok trajanja i uslovi čuvanja
Transportno pakovanje
Proteini
Ugljeni hidrati
Energetska vrednost
Balans+ jogurt
TTOSO 1kg
1g
25 dana
12 komada
3,2g
5,2g
192kJ/46kcal