Balans+ sportska avantura na Kopaoniku

Sadržaj

Tradicionalna noćna ski cross trka u organizaciji Gorske službe spasavanja, održana je po drugi put uz podršku kompanije Imlek i brenda Balans+.

Organizovanjem ove trke, Gorska služba spasavanja promoviše bezbednost, značaj nošenja zaštitne opreme i ukazuje na pravila ponašanja na ski stazama. Takmičare je u snežnoj avanturi podržao brend Balans+ koji omogućava izbalansiran način života, promoviše rekreaciju i značaj pravilne i uravnotežene ishrane. Balans+ jogurt prepoznat je kao jedan od najefektivnijih i najpoznatijih funkcionalnih proizvoda, koji uz kontinuiranu upotrebu reguliše probleme sa varenjem i nadutim stomakom, što značajno doprinosi uspostavljanju i održavanju ravnoteže u svakodnevnom životu i ishrani.

„Ponosni smo što sa brendom Balans+ već drugu godinu zaredom podržavamo ovu sjajnu sportsku manifestaciju, koja promoviše bezbednost, zdrav život i bavljenje fizičkom aktivnošću. Klinička studija KBC Bežanijska Kosa, sprovedena na 50 ispitanika sa funkcionalnim poremećajima digestivnog trakta, dokazala je da Balans+ jogurt reguliše varenje nakon 10 dana redovnog korišćenja. Zahvaljujući posebnoj kombinaciji probiotika i vlakana koji povoljno deluju na digestivni trakt, Balans+ podstiče varenje i ubrzava metabolizam, što je posebno značajno za sportiste i fizički aktivne osobe“, istakla je Marija Malović, regionalni menadžer za odnose s javnošću kompanije Imlek.

Podelite ovaj tekst:

Upišite ovde

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top

Koristimo kolačiće za upravljanje korisničkim iskustvom, prikazivanje personalizovanog sadržaja i postizanje poslovnih ciljeva kompanije Imlek.