00 / 00
|

Balans+ samouslužne stanice za bicikliste širom Srbije

Datum objave: 27.03.2018.

Beograd, 27. mart 2018. godine – U skladu sa vrednostima koje neguje brend Balans+, Imlek je započeo akciju postavljanja samouslužnih servisa za bicikle širom Beograda, koja će se tokom godine nastaviti i po gradovima širom Srbije.

Svi ljubitelji biciklizma od danas će bti u prilici da tokom vožnje Adom Ciganlijom na dve lokacije provere ispravnost svog bicikla na Balans+ samouslužnoj servisnoj stanici, kao i da otklone eventualne kvarove i napumpaju gume. Ada Ciganlija je prepoznata kao jedno od omiljenih mesta okupljanja rekreativnih biciklista, ali i svih onih koji žele da se barem na kratko izmeste iz gradske gužve i u prirodi pronađu balans, zbog čega je ovo prva lokacija u Beogradu koja je postala bogatija za dve samouslužne servisne stanice za bicikliste.

Svaka sportska aktivnost, pa tako i biciklizam, pozitivno utiče na otklanjanje stresa nakon brojnih obaveza sa kojima se susrećemo tokom radne nedelje. Pored toga, uobročena, raznovrsna i izbalansirana ishrana od velike je važnosti za dobro funkcionisanje organizma, zbog čega je brend Balans+ odlučio da obraduje Beograđane, kojima rekreacija predstavlja važan deo svakodnevnice. Balans+ omogućava izbalansiran način života, promoviše rekreaciju i značaj pravilne i uravnotežene ishrane. Balans+ jogurt prepoznat je kao jedan od najefektivnijih i najpoznatijih funkcionalnih proizvoda, koji uz kontinuiranu upotrebu reguliše probleme sa varenjem i nadutim stomakom, što značajno doprinosi uspostavljanju i održavanju ravnoteže u svakodnevnom životu i ishrani.

„Balans+ brend već godinama aktivno promoviše zdrav život i bavljenje fizičkom aktivnošću. Ove godine odlučili smo da započnemo veliku akciju postavljanja samouslužnih servisnih stanica za bicikliste, koja će započeti na nekoliko lokacija u Beogradu, a zatim se proširiti na gradove širom Srbije. Pored fizičke aktivnosti, izbalansirana ishrana je veoma važna za sve ljude koji vode računa o zdravom načinu života, zbog čega Balans+ jogurt predstavlja idealan izbor. Za kvalitetan život potrebno je pronaći balans, a mi ćemo i ubuduće nastaviti da se borimo za prave vrednosti i zdrave navike naših potrošača“, izjavila je Marija Malović, regionalni menadžer za odnose s javnošću kompanije Imlek.

00 / 00
|
Nazad
|
01 / 02

Moja Kravica Junior 250ml

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ex saepe odio animi, dolores impedit architecto fuga quam ut, accusamus totam illo doloremque ipsum, deleniti veritatis numquam corporis commodi repellat quasi.

Moja Kravica Junior 250ml

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ex saepe odio animi, dolores impedit architecto fuga quam ut, accusamus totam illo doloremque ipsum, deleniti veritatis numquam corporis commodi repellat quasi.

Informacije o proizvodu
Proizvod i opis
Pakovanje/SKU
mlečna mast
Rok trajanja i uslovi čuvanja
Transportno pakovanje
Proteini
Ugljeni hidrati
Energetska vrednost
Balans+ jogurt
TTOSO 1kg
1g
25 dana
12 komada
3,2g
5,2g
192kJ/46kcal