BALANS+ probiotski jogurt – zdravo varenje u brzom ritmu današnjice

Sadržaj

Kompanija Imlek podsetila na značaj probiotskih jogurta koje i nutricionistkinja Ana Petrović preporučuje za svakodnevnu konzumaciju

Balans+ jogurt klinički je dokazan saveznik u održavanju probavne ravnoteže na šta je na druženju sa medijima podsetila i naša poznata nutricionistkinja Ana Petrović koja Balans + liniju proizvoda preporučuje za svakodnevnu konzumaciju. Studija koja je sprovedena od strane KBC Bežanijska Kosa sa 50 ispitanika koji su imali poremećaj digestivnog trakta, potvrdila je da nakon samo 10 dana redovnog korišćenja Balans+ probiotskog jogurta dolazi do regulisanja varenja i postizanja balansa u organizmu.

 

„Za uspostavljanje i održavanje normalne funkcije creva potrebno je svakodnevno konzumirati prirodne probiotike koji blagotvorno deluju na crevnu floru i podstiču varenje, a tome u prilog govore kliničke studije i naučni dokazi. Jedinstven nutritivni sastav i brojni pozitivni efekti na različite aspekte zdravlja su razlozi zbog kojih svojim klijentima preporučujem Balans+ formulu u svakodnevnoj ishrani. Ovo pravilo važi kako u redukcionim, tako i u medicinskim dijetama, gde je Balans + napitak uz jednu od dnevnih užina ili dodatak jelima uz doručak, ručak ili večeru“, izjavila je Ana Petrović, jedna od najistaknutijih nutricionistkinja u zemlji.

 

Balans+ portfolio obuhvata proizvode sa funkcionalnim benefitima, koji zbog svog specifičnog sastava, kada se koriste svaki dan, imaju pozitivan uticaj na postizanje ravnoteže u organizmu, koja je izuzetno važna i preduslov je za opšte dobro stanje organizma.

 

„Balans+ probiotski jogurt je neizostavni deo ishrane svih koji vode računa o sebi i svom zdravlju, zbog mnogobrojnih benefita kojima unapređuje sistem za varenje. Ukoliko se konzumira kontinuirano, stvaraju se dobre životne navike koje kao rezultat imaju postizanje ravnoteže organizma. Veliko nam je zadovoljstvo što smo ovom prilikom podsetili na značaj i benefite naših proizvoda i generalno, balansa u svakodnevnom životu koji pred nas svakodnevno postavlja različite izazove“, izjavila je Tanja Bogojević, brend menadžerka kompanije Imlek.

 

Pored jogurta, veliki broj ljubitelja Balans+ portfolija ima priliku da uživa u Imuno proizvodima, obogaćenim kulturama koje dokazano imaju pozitivan efekat na jačanje imunog sistema. Za one kojima je važno da uvek pri ruci imaju rešenje za brz i zdrav obrok, Balans + obroci u različitim ukusima su spoj svih benefita probiotika i nutritivnih vrednosti koji organizmu daju neophodnu energiju.

 

Podelite ovaj tekst:

Upišite ovde

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top

Koristimo kolačiće za upravljanje korisničkim iskustvom, prikazivanje personalizovanog sadržaja i postizanje poslovnih ciljeva kompanije Imlek.