Imlek

Imlek proizvodi

Mlečni proizvodi kompanije Imlek su sinonim za višedecenijski kvalitet i raznovrsnu ponudu. Naš asortiman čini više od 200 proizvoda od mleka - od maslaca, preko jogurta, do mlečnih napitaka sa kafom. Saznajte zašto su Imlek proizvodi najpoželjniji gosti u Vašem frižideru i upoznajte se sa našim asortimanom.

Po čemu se Imlek proizvodi izdvajaju?

Najviši standardi kvaliteta

Naši proizvodi sadrže najkvalitetnije mleko, koje otkupljujemo od više hiljada farmera-kooperanata u celom regionu. Nudimo mlečne proizvode koji zadovoljavaju evropske standarde i kriterijume kvaliteta.

Duga tradicija

Kompanija Imlek se može pohvaliti tradicijom dugom više od šest decenija. Širok asortiman najKvalitetnijih mlečnih proizvoda dugujemo stručnim kadrovima, savremenoj tehnologiji i stalnom unapređivanju proizvodnje.

Brojna priznanja

Mnogobrojna ulaganja i stručnost naših zaposlenih doveli su do najvišeg stepena kvaliteta proizvoda. Imlek proizvodi su dobitnici mnogobrojnih nagrada i priznanja za kvalitet u okviru različitih manifestacija i nezavisnih analiza proizvoda na tržištu.

Mlečni proizvodi za svačiji ukus

Imlek proizvodi su sastavni deo svakodnevice ljudi različitih generacija, zanimanja i i navika u ishrani.

Najmlađi se raduju jutru i doručku koji podrazumeva naše čokoladno mlek i kravicu koja se smeši sa pakovanja. Jutro će lepo početi i odraslima koji žure na posao, uz praktično zapakovan i ukusan espresso, macchiato ili cappuccino iz naše ponude.

Recepti najiskusnijih domaćica obavezno sadrže Imlek pavlaku za kuvanje i slatku pavlaku, a sastojci najukusnijih sendviča su naš krem sir, sir i maslac. Naravno, nećemo zaboraviti ni kiselu pavlaku i kiselo mleko koji se odlično slažu uz kuvana jela i tradicionalne specijalitete, a za sladokusce su tu i naši voćni jogurti.

Zdravlje uvek stavljamo na prvo mesto, pa je tu i naša Balans+ linijaza sve koji žele da sebi obezbede balansiran obrok uz jogurt koji doprinosi boljoj probavi, ili jogurt koji povoljno utiče na jači imunitet.

Za one koji imaju problema sa tolerancijom na laktozu, tu su i naši mlečni proizvodi bez laktoze, a tu je i asortiman proizvoda od organskog mleka.

Brendovi koje volite

Imlek proizvodi obradovaće sve Vaše ukućane i obogatiti trpezu najkvalitetnijim namirnicama. Pogledajte koji proizvodi od mleka se nalaze u našoj ponudi.

Recepti i trikovi

Moja Kravica Kuhinjica proizvodi su proizvodi za ljude koji vole da uživaju u hrani, a ne u brojanju kalorija :)

Nazad
|
01 / 02

Moja Kravica Junior 250ml

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ex saepe odio animi, dolores impedit architecto fuga quam ut, accusamus totam illo doloremque ipsum, deleniti veritatis numquam corporis commodi repellat quasi.

Moja Kravica Junior 250ml

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ex saepe odio animi, dolores impedit architecto fuga quam ut, accusamus totam illo doloremque ipsum, deleniti veritatis numquam corporis commodi repellat quasi.

Informacije o proizvodu
Proizvod i opis
Pakovanje/SKU
mlečna mast
Rok trajanja i uslovi čuvanja
Transportno pakovanje
Proteini
Ugljeni hidrati
Energetska vrednost
Balans+ jogurt
TTOSO 1kg
1g
25 dana
12 komada
3,2g
5,2g
192kJ/46kcal