Super laki kremasti kukuruz

  • 10 min
    Vreme spremanja
Sadržaj

Sastojci

  • 500 g smrznutih zrna kukuruza

  • 1 češanj belog lika, zgnječen

  • 300 ml Moja Kravica pavlake za kuvanje

  • 2 kašike peršuna, seckanog

  • ½ kašičice dimljene paprike

  • ¼ šolje Imlek Gauda sira

  • So

  • Biber


Priprema

  1. Zagrejte tiganj na jakoj vatri, pa dodajte kukuruz i ostavite 4 – 5 minuta uz povremeno mešanje da omekša

  2. Dodajte beli luk, smanjite vatru i sipajte Moja Kravica pavlaku za kuvanje. Kuvajte oko 1 minuta dok se pavlaka ne zagreje, pa sklonite tiganj sa vatre.

  3. Dobro začinite solju i biberom. Dodajte peršun i prebacite u posudu za serviranje.

Prijatno!

Podelite ovaj tekst:

Upišite ovde

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top

Koristimo kolačiće za upravljanje korisničkim iskustvom, prikazivanje personalizovanog sadržaja i postizanje poslovnih ciljeva kompanije Imlek.