IMLEK

Imlek je decenijama sinonim za kvalitetne mlečne proizvode i uspešno poslovanje. Širok asortiman mlečnih proizvoda doneo nam je veliki broj vernih kupaca, a principi poslovanja kojih se pridržavamo od osnivanja zaslužni su za naš tim koji čine vrhunski stručnjaci, kao i brojne saradnje na koje smo ponosni. Upoznajte se sa našim proizvodima i vrednostima.

Novosti

Naš recept za uspeh

Najkvalitetniji mlečni proizvodi

Imlek mlečni proizvodi sadrže najkvalitetnije mleko, koje otkupljujemo od više hiljada farmera-kooperanata u celom regionu. Stvaramo mlečne proizvode koji zadovoljavaju najviše evropske standarde i kriterijume kvaliteta.

Stručni kadrovi i proizvodnja

Naš tim čine stručni kadrovi koji su, uz savremenu tehnologiju, zaslužni za konstantno unapređenje proizvodnje. Imlek je kompanija duge tradicije, ali smo kroz svoje poslovanje rado prihvatili inovacije i pratili savremene trendove.

Briga o životnoj sredini

AD Imlek radi na stalnom unapređenju zaštite životne sredine, definišući ciljeve i projekte, ali i organizujući obuke za svoje zaposlene radi stalnog podizanja njihovog nivoa svesti kada je reč o ovoj važnoj temi.

Jedinstveni IMLEK brendovi koje volite

Imlek brendovi kreirani su u želji da zadovolje potrebe cele porodice. Od Moja Kravica mlečnih proizvoda koji vaše trpeze krase već decenijama, preko razigranih Jogood voćnih jogurta, sportski raspoloženog Protein brenda, sve do Flert kafa stvorenih za lepa jutra – Imlek brendovi kreirani su za sve uzraste, životne stilove i ukuse.

Pusti video zapis

Više od 200 Imlek proizvoda - za svačiji ukus

Kompanija IMLEK brine o apsolutno svakom kupcu i zbog toga nudi širok asortiman proizvoda – prema svačijem ukusu. Našu ponudu čine standardni mlečni proizvodi, linija Balans+ posvećena onima koji vode računa o probavi i imunitetu, proizvodi bez laktoze, organski mlečni proizvodi, kao i slatki ukusi. Više od 200 Imlek mlečnih proizvoda našlo je put do vaših frižidera i trpeza!

Praktična i originalna ambalaža

Naš zaštitni znak je ljupka kravica koja se smeši sa poznatog pakovanja! Međutim, i posebne linije naših proizvoda, kao što su Balans+, Bello, Jogood ili Protein, odlikuju se originalno dizajniranim i praktičnim ambalažama, u kojima se najčešće može uživati i “s nogu” – na putu do posla.

Slide
Slide

Prijavite se za Imlek newsletter!

Budite u toku sa novostima iz kompanije Imlek. Prvi saznajte vesti i pročitajte sve o našim proizvodima koje vam pripremamo!

    Scroll to Top

    Koristimo kolačiće za upravljanje korisničkim iskustvom, prikazivanje personalizovanog sadržaja i postizanje poslovnih ciljeva kompanije Imlek.