00 / 00
|

Održan tradicionalni Imlekov Dan farmera rekordera

Datum objave: 17.04.2018.


Novi Sad, 16. april 2018. – Kompanija Imlek i ove godine održala je tradicionalni Dan farmera rekordera kako bi proslavila još jednu godinu uspešne saradnje sa svojim najznačajnijim dobavljačima, proizvođačima sirovog mleka. Tom prilikom dodeljene su nagrade i priznanja za rekordne količine isporučenog sirovog mleka u prethodnoj godini. Veliki broj farmera iz cele Srbije prisustvovao je tradicionalnoj Imlekovoj proslavi na kojoj su im se predstavnici kompanije, na čelu sa generalnim direktorom Bojanom Radunom, zahvalili na dugoročnoj uspešnoj saranji i kontinuiranoj proizvodnji mleka vrhunskog kvaliteta.  

 

Nagrade su dodeljene predstavnicima komercijalnih i porodičnih farmi, a uručene su i specijalne plakete farmerima koji su dali poseban doprinos u nekoliko različitih kategorija. Titulu apsolutnog šampiona za prethodnu godinu u kategoriji komercijalnih farmi ponovo je zaslužila PKB korporacija iz Padinske skele zahvaljujući isporučenih 21,83 miliona litara mleka, dok je Tot Katalin iz Utrina dobitnik nagrade za porodičnu farmu koja je proizvela rekordnih 1,98 miliona litara sirovog mleka.

 

Bojan Radun, generalni direktor Imleka u svom izlaganju istakao je značaj održavanja kvalitetnog odnosa sa proizvođačima mleka uz pomoć kojih kompanija uspešno gradi reputaciju regionalnog lidera u oblasti mlečne industrije. „Imlek je među potrošačima prepoznatljiv po svojim izuzetnim proizvodima, a to pre svega dugujemo našim stalnim kooperantima koji posluju u skladu sa najvišim standardima kvaliteta. Mleko koje na dnevnom nivou pristiže u naše proizvodne pogone, proizvode ovi vredni ljudi koji su posvećeni svom poslu i stoga je najmanje što možemo da učinimo da im se na ovakav način zahvalimo za uloženi trud. Pored toga, mi kao kompanija nastojimo da im se odužimo i da im stalnim pružanjem podrške u vidu donacije poljoprivrednih mašina, novčanih pozajmica i brojnih olakšica u poslovanju omogućimo neophodne uslove za održavanje postojećeg kvaliteta mleka. Naš cilj je da zadržimo lidersku poziciju na tržištu ali i da našim najznačajnijim dobavljačima – farmerima, obezbedimo svu moguću podršku“, rekao je Radun.

 

 

Poslednje vesti

00 / 00
|
Nazad
|
01 / 02

Moja Kravica Junior 250ml

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ex saepe odio animi, dolores impedit architecto fuga quam ut, accusamus totam illo doloremque ipsum, deleniti veritatis numquam corporis commodi repellat quasi.

Moja Kravica Junior 250ml

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ex saepe odio animi, dolores impedit architecto fuga quam ut, accusamus totam illo doloremque ipsum, deleniti veritatis numquam corporis commodi repellat quasi.

Informacije o proizvodu
Proizvod i opis
Pakovanje/SKU
mlečna mast
Rok trajanja i uslovi čuvanja
Transportno pakovanje
Proteini
Ugljeni hidrati
Energetska vrednost
Balans+ jogurt
TTOSO 1kg
1g
25 dana
12 komada
3,2g
5,2g
192kJ/46kcal