00 / 00
|

Moja Kravica paketići za srećan i uspešan polazak u školu

Datum objave: 03.09.2019.

Beograd, 3. septembar 2019. godine – U saradnji sa Sekretarijatom za socijalnu zaštitu grada Beograda, kompanija Imlek je povodom početka školske godine školarcima koji borave u Prihvatilištu za decu Beograda, donirala školsku opremu i Moja Kravica paketiće.

U skladu sa svojom društveno odgovornom ulogom i tradicijom da inicira i pomaže različite aktivnosti koje će najmlađima obezbediti lepše i zdravije odrastanje, Imlek je odlučio da školarcima iz Prihvatilišta za decu u Beogradu ulepša početak nove školske godine. Pored omiljenih mlečnih proizvoda, Moja Kravica čokoladnog mleka, Moja Kravica mleka sa ukusom i Moja Kravica mleka obogaćenog D3 vitaminom, štićenike ove institucije su posebno obradovali Moja Kravica rančevi i Moja Kravica sveske, koji će im ulepšati najvažnije đačko doba. Donacija je pored Prihvatilišta u Beogradu upućena i deci iz Dečjeg sela Sremska Kamenica i Domu za decu i omladinu Duško Radović iz Niša.

„Ove godine smo odlučili da tradicionalnu akciju povodom početka školske godine sprovedemo u domovima za nezbrinutu decu širom Srbije i na taj način im obezbedimo zdraviji i lepši povratak u školske klupe, uz Moja Kravica proizvode, ali školski pribor koji zaslužuju da imaju sva deca. Ovim gestom prvacima želimo srećan i uspešan početak najlepšeg životnog doba, dok starijim školarcima želimo uspešan povratak u đačke klupe. Već je dobro poznato da posebnu pažnju posvećujemo društveno odgovornim aktivnostima, koje se pre svega ogledaju u podršci najmlađima, njihovom pravilnom razvoju i srećnom odrastanju, a ova akcija predstavlja samo još jednu u nizu mnogobrojnih koje smo do sada realizovali i koje imamo u planu za naredni period. Ovim putem bih izrazila veliku zahvalnost Sekretarijatu za socijalnu zaštitu grada Beograda koji nam već duži niz godina pruža podršku u realizaciji različitih društveno odgovornih aktivnosti“, izjavila je Marija Malović, regionalni menadžer za odnose s javnošću Imlek-a.

Poslednje vesti

00 / 00
|
Nazad
|
01 / 02

Moja Kravica Junior 250ml

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ex saepe odio animi, dolores impedit architecto fuga quam ut, accusamus totam illo doloremque ipsum, deleniti veritatis numquam corporis commodi repellat quasi.

Moja Kravica Junior 250ml

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ex saepe odio animi, dolores impedit architecto fuga quam ut, accusamus totam illo doloremque ipsum, deleniti veritatis numquam corporis commodi repellat quasi.

Informacije o proizvodu
Proizvod i opis
Pakovanje/SKU
mlečna mast
Rok trajanja i uslovi čuvanja
Transportno pakovanje
Proteini
Ugljeni hidrati
Energetska vrednost
Balans+ jogurt
TTOSO 1kg
1g
25 dana
12 komada
3,2g
5,2g
192kJ/46kcal