Kompanija koja brine o očuvanju životne sredine

Sadržaj

Beograd, 05. jun 2018. – Zaposleni kompanije Imlek volonterskom akcijom u Supernatural parku na Adi Huji obeležili su Svetski dan zaštite životne sredine u saradnji sa kompanijom Sekopak. Volonteri iz Imleka učestvovali su u aktivnostima koje za cilj imaju očuvanje životne sredine i obezbeđivanje zelenije budućnosti za naredne generacije.

Imlekovi zaposleni razvrstavali su plastičnu ambalažu u čemu su im pomagali stručnjaci Sekopaka, nakon čega su prisustvovali predavanju o značaju očuvanja životne sredine. Sadnjom aromatičnog i lekovitog bilja pokrenut je i „Vrt za pčele“ čime se simbolično ukazuje na potrebu za  očuvanjem ove najugroženije vrste insekata, koja je ujedno i najznačajnija za očuvanje ekosistema. Svi učesnici su obišli ekološki park na Dunavu, zelenu oazu Beograda, i bliže se upoznali sa istorijom Ade Huje.

Kompanija Imlek veliku pažnju poklanja ekološkim pitanjima, kao važnom segmentu društvene odgovornosti, čime dodatno skreće pažnju javnosti na značaj i potrebu očuvanja zdrave životne okoline.

Podelite ovaj tekst:

Upišite ovde

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top

Koristimo kolačiće za upravljanje korisničkim iskustvom, prikazivanje personalizovanog sadržaja i postizanje poslovnih ciljeva kompanije Imlek.