Moja Kravica za srećno odrastanje

28. Okt 2016

Imlek poklonio dečije igralište Nišu.

Prvo dečije igralište izgrađeno u sklopu velike društveno odgovorne akcije Imleka, „Moja Kravica - Rasti srećno“, svečano je danas otvoreno. Vrpcu su presekli gradonačelnik Niša Darko Bulatović i direktor marketinga Imleka Slobodan Srećković.

Novo igralište u parku Svetog Save potpuno je opremljeno da odgovori na različite potrebe brojnih mališana i prvo je u nizu koje će Imlek i Moja Kravica poklanjati gradovima širom Srbije.

„Veliko nam je zadovoljstvo što danas otvaramo prvo igralište u akciji „Moja Kravica - Rasti srećno“. Do kraja godine izgradićemo jedno u Novom Sadu, a akciju ćemo nastaviti širom Srbije i u 2017.  Moja Kravica decenijama je omiljeno mleko među našim potrošačima i ponosni smo što kroz ovu akciju izgradnje dečijih igrališta, doprinosimo bezbrižnom odrastanju najmlađih“, kaže Slobodan Srećković, direktor marketinga Imleka.

„Ovo je još jedan dokaz, da jedino pomažući jedni drugima možemo biti srećni. Sreća je uvek u rukama onoga koji daje, ali i onog koji dobija. Hvala kompaniji Imlek na Moja Kravica igralištu,  koje će usrećiti naše najmlađe sugrađane, ali i njihove roditelje, bake , deke, staratelje.“, rekao je Darko Bulatović gradonačelnik Niša.

Kompanija Imlek dva puta dnevno prikuplja više od 700.000 litara mleka vrhunskog kvaliteta sa preko 4.000 pažljivo odabranih porodičnih farmi u Srbiji. Moja Kravica mleko zaslužno je za uspešne generacije koje su na njemu stasale i razvijale se zdravo, i na taj način naučile da donesu dobre odluke i učine svoj život srećnijim. Bogatog je ukusa, u njemu su sačuvani svi prirodni hranljivi sastojci, idealni za zdravu ishranu cele porodice. Najsavremenija tehnologija prerade obezbeđuje vrhunski kvalitet koji su potrošači prepoznali i ocenili Moju Kravicu omiljenim brendom u Srbiji.

Moja Kravica je pravi izbor za sve, a posebno najmlađe, jer obezbeđuje zdrav rast i razvoj, i ono najvažnije – srećno odrastanje.

IMLEK je regionalni lider u mlekarskoj industriji koji posluje na teritorijama Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Makedonije. Otkupljuje mleko od više hiljada farmera-kooperanata u Srbiji i sa njima ostvaruje evropske standarde i kriterijume kvaliteta. Tradicija duga više od pola veka, stručni kadrovi, savremena tehnologija i stalno unapređivanje proizvodnje rezultiralo je u više od 80 različitih mlečnih proizvoda koje  IMLEK svakodnevno donosi.