00 / 00
|

Novi Pazar dobio dve Balans+ samouslužne stanice za bicikle

Datum objave: 08.07.2019.

Novi Pazar, 4. jul 2019. godine – Kompanija Imlek nastavlja svoju društveno odgovornu akciju, pa je pored Sombora, Niša, Novog Sada i Beograda, sada i Novi Pazar bogatiji za dva samouslužna servisa za bicikle. Novopazarci će moći da na dve lokacije u gradu provere ispravnost svog bicikla, otklone eventualne kvarove i napumpaju gume, i to u centru Novog Pazara, ispred gradske uprave i na rekreacionom centru ispred sportsko-sajamske hale Pendik.

Kao i do sada, akcija koju sprovodi brend Balans+, a koja je u skladu sa vrednostima koje isti neguje, za cilj ima podsticaj stanovnika Novog Pazara na bavljenje fizičkom aktivnošću, praćenu izbalansiranom i raznovrsnom ishranom.

 „Grad Novi Pazar, kao jedan od gradova sa najmlađom populacijom u Evropi, ima veliki potencijal za razvoj biciklizma i ekoloških vidova prevoza. Donacija kompanije Imlek u vidu dve biciklističke servis stanice u skladu je sa aktivnostima koje planiramo a tiču se projekta izgradnje biciklističke staze u okviru rekonstrukcije keja reke Raške. Izrazio bih svoju, ali i u ime grada, zahvalnost kompaniji Imlek na ovoj donaciji i nadam se da ćemo nastaviti saradnju i na budućim projektima koji su za dobrobit svih nas“,

izjavio je gradonačelnik Novog Pazara, Nihat Biševac.

„Zadovoljstvo nam je što ovu veliku društveno odgovornu aktivnost nastavljamo baš u Novom Pazaru, koji smo prepoznali kao grad sa izuzetnim potencijalom za razvoj biciklizma. Verujemo da na ovaj način dodatno motivišemo Novopazarce koji se bave fizičkom aktivnošću i vode zdrav život. Brz tempo života i stres loše utiču na kvalitet zdravlja i narušavaju balans koji je značajan za uspostavljanje ravnoteže u ishrani i životu, pa je zato Balans+ jogurt savršen izbor“, izjavio je Jovan Bugarčić, direktor marketinga kompanije Imlek.

Poslednje vesti

00 / 00
|
Nazad
|
01 / 02

Moja Kravica Junior 250ml

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ex saepe odio animi, dolores impedit architecto fuga quam ut, accusamus totam illo doloremque ipsum, deleniti veritatis numquam corporis commodi repellat quasi.

Moja Kravica Junior 250ml

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ex saepe odio animi, dolores impedit architecto fuga quam ut, accusamus totam illo doloremque ipsum, deleniti veritatis numquam corporis commodi repellat quasi.

Informacije o proizvodu
Proizvod i opis
Pakovanje/SKU
mlečna mast
Rok trajanja i uslovi čuvanja
Transportno pakovanje
Proteini
Ugljeni hidrati
Energetska vrednost
Balans+ jogurt
TTOSO 1kg
1g
25 dana
12 komada
3,2g
5,2g
192kJ/46kcal